FAQ

Informatie over springkastelen

Veel gestelde vragen over het huren van springkastelen

Hier vind je een lijst van veel gestelde vragen over springkastelen.
Als je hier geen antwoord vindt voor uw vraag, aarzel niet om ons te contacteren!

  • Hou rekening met het aantal kinderen die gebruik gaan maken van het springkasteel. Dit kan u vinden bij de informatie van elk springkasteel verder op onze website.
  • Dient het springkasteel overdekt te zijn? Ook dat kan u vinden bij de informatie van elk springkasteel.
  • Hou ook rekening met de verscheidenheid van leeftijden die zich gaan uitleven op het springkasteel. Pubers en peuters gaan moeilijk samen in een klein springkasteel. Dan is het misschien aangewezen om de hindernissenbaan te kiezen.

Dit kan via ons contactformulier of telefonisch. Dit kan u vinden in de contactpagina.

Het uur van plaatsen en ophalen wordt in overleg met u bepaald zodat u tijdig en zolang u wenst gebruik kan maken van het springkasteel. Na reservatie nemen wij enkele dagen voor de plaatsing contact met u op.

  • Een stopcontact
  • Vrije doorgang van +/- 1 meter om materiaal en het springkasteel ter plaatse te kunnen brengen
  • De plaats waar u het springkasteel wenst, dient langs alle kanten +/- 1 meter vrij te zijn.

U hoeft niet te helpen. Wij zijn steeds met twee personen zodat plaatsen en ophalen vlot verloopt.

Vanwege onze goed-weer-garantie werken wij niet met een voorschot, maar wordt er afgerekend als het springkasteel opgesteld staat.

Dit wil zeggen dat u bij regenweer het springkasteel kan annuleren tot 2 uur voor het afgesproken uur van plaatsing. Annulaties worden enkel telefonisch aanvaard, niet via mail.

Laat het springkasteel gewoon blazen tot wij het terug komen ophalen. Absoluut NIET plat laten.

Enkel bij stormweer of hevige rukwinden mag het springkasteel plat gelaten worden. Gelieve dan de motor uit te trekken en deze binnen te zetten. Vouw het springkasteel zelf 1 keer dubbel zodat niet al het water aan de binnenkant van het springkasteel loopt.

Als het weer toch terug opklaart:
Indien je het springkasteel gewoon hebt laten blazen: droog het springkasteel met een paar handdoeken of een dweil af zodat er geen plassen meer op liggen. Zo droogt het springkasteel vanzelf verder goed op.
Indien het springkasteel plat gelaten is: sluit de motor terug aan zodat het springkasteel droog kan geblazen worden. Het opdrogen van het springkasteel gaat een stuk sneller als je het springkasteel met een paar handdoeken of een dweil afdroogt.

Wij leveren en plaatsen onze springkastelen gratis in volgende gemeenten:
Arendonk, Beerse, Gierle, Kasterlee, Lichtaart, Lille, Malle, Merksplas, Oud-Turnhout, Poederlee, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Sint-Jozef-Rijkevorsel, Tielen, Turnhout, Vlimmeren, Vorselaar, Vosselaar, Wechelderzande, Weelde, Zoersel, Dessel, Witgoor, Mol, Geel, Herentals, Olen.

Wij leveren ook in andere gemeenten mits een kleine meerprijs.