Springkasteel huren

Onze garantie

ONZE GARANTIE?
ZORGELOOS EEN SPRINGKASTEEL HUREN MET ONZE !GARANTIE!

Corona of onvoorziene omstandigheden?

In een wereld die helemaal in de ban is van de huidige covid-19 pandemie kunnen de maatregelen dag op dag veranderen. Hierdoor is er momenteel nooit 100% zekerheid of het feestje kan doorgaan. Ook buiten de covid-19 pandemie kunnen er onvoorziene omstandigheden optreden waardoor het geplande feestje misschien niet kan doorgaan en verplaatst of geannuleerd moet worden!

Daarom kan je bij SpringKastel ALTIJD GRATIS jullie reservatie verplaatsen of annuleren!

We vragen enkel om ons ZO SNEL ALS MOGELIJK op de hoogte te brengen! Onze springkastelen kunnen altijd nog op een andere locatie worden ingezet indien er wordt verplaatst/geannuleerd.

Slecht weer?

Goed weer zelf kunnen we uiteraard niet garanderen, maar dit wil zeggen dat u bij regenweer kostenloos tot 2 uur voor het afgesproken uur van plaatsing kan annuleren.

Eventuele annulaties worden enkel telefonisch aanvaard, niet via mail.

Wat te doen bij regen als het springkasteel toch al geleverd is?

  • Laat het springkasteel gewoon blazen tot wij het terug komen ophalen. Absoluut NIET plat laten.
  • Enkel bij stormweer of hevige rukwinden mag het springkasteel plat gelaten worden. Gelieve dan de motor uit te trekken en deze binnen te zetten. Vouw het springkasteel zelf 1 keer dubbel zodat niet al het water aan de binnenkant van het springkasteel loopt.

 

Als het weer toch terug opklaart:

  • Indien je het springkasteel gewoon hebt laten blazen: droog het springkasteel met een paar handdoeken of een dweil af zodat er geen plassen meer op liggen. Zo droogt het springkasteel vanzelf verder goed op.
  • Indien het springkasteel plat gelaten is: sluit de motor terug aan zodat het springkasteel droog kan geblazen worden. Het opdrogen van het springkasteel gaat een stuk sneller als je het springkasteel met een paar handdoeken of een dweil afdroogt.